Medieomtale

06.02.2023: Ahmed (26) overbeviste sjefen fort. Nå er han med på å lage 360.000 paller i året (blv.no)

– Her ser man muligheter i mennesker som kommer inn. Jeg tror mange bedrifter kan ha mye å tjene på å kontakte oss direkte og spørre om vi har noen som kan prøve seg hos dem, mener jobbveileder Haakon Andersen hos Hadsel Asvo. Det er det Ivan Hansen gjør. Når fabrikken trenger folk, tar han gjerne en telefon til Hadsel Asvo for å spørre. Ingrid Pettersen påpeker at Nordpall er en av få bedrifter i Vesterålen som hopper over ulønnet arbeidsutprøving, men gir deltakerne lønn fra første dag.

02.02.2023: Overrakte pris til Nordpall (vol.no)

– Veldig hyggelig, sier daglig leder Ivan Hansen i Nordpall etter å ha fått overrakt diplom og blomster. Bedriften fortjener pris som inkluderende bedrift i 2022, synes jobbveiledere ved Hadsel ASVO AS. – Hadsel ASVO er en kjemperessurs når vi prøver å få tak i folk, og jeg anbefaler også andre bedrifter å bruke dem, sier lederen ved Nordpall.

08.12.2022: Åpner: Lørdag åpner bruktbutikken Sareptas igjen på Melbu (blv.no)

Lørdag åpner bruktbutikken Sareptas igjen på Melbu. – Det blir bålpanne, gløgg og pepperkaker, lokker Berit Mediå og Grethe Celius. Den nye butikken er nøye tegnet og planlagt, lagt opp for å fremheve varene så godt som mulig. Det nye lokalet byr også på flere fordeler for dem som skal jobbe der. – Her er alt på en flate, og det er ikke trapper. Det er en fordel for mange av dem som jobber hos oss og som kanskje har ulike plager, sier Grethe Celius.

11.02.2022: Farhan fikk sjansen (blv.no)

– Onsdag tok jobbveilederne Ingrid Pettersen, Haakon Andersen og Nora Wisløff hos Hadsel Asvo turen til flyplassen for å dele ut diplom til Avarn-teamet, for måten de tok imot Farhan Muhammed på. I løpet av fjoråret bisto de med kurs, sertifisering og etter hvert starten på en karriere hos dem som sikkerhetskontrollør.

09.02.2022: Avarn fikk pris for inkludering (vol.no)

– De får denne anerkjennelsen fordi de tar samfunnsansvar og bidrar til arbeidsinkludering, heter det om Avarn Security i begrunnelsen fra arbeidsveilederne Ingrid G. Pettersen, Haakon Anderssen og Nora Marie Wisløff i Hadsel ASVO.

12.04.2021: Da Brhana var ferdig med praksisen, ble hun værende (blv.no)

– Det er stadig bruk for Brhana på Riarhaugen bosenter, selv om det er flere år siden hun var ferdig med språkpraksisen her. Nå har bosenteret fått påskjønnelse for inkludering. 

08.04.2021: Fikk pris for inkludering (vol.no)

Riarhaugen bosenter har gjort seg fortjent til utmerkelsen Inkluderende Bedrift 2020. Det mener Hadsel ASVO AS og ASVL (Arbeidssamvirkenes landsforening), som i felleskap står bak prisen. Jobbveileder Kaja Muñoz fra ASVO-bedriften overrakte diplom og blomster til soneleder Ina-Beathe Jensen, som takket på vegne av staben.

14.03.2021: Skattejakt med miljøgevinst (vol.no)

– Jeg prøver å ikke kjøpe noe nytt, sier Ane-Elise Steinsvik, på handletur på Sareptas. Den byr på skatter og gjenbruk, og er en gave for miljøet og de som har et arbeid der.

09.02.2021: Om det ikke er ugler i mosen… (vol.no)

… så kan du få en hel uglefamilie ut av laserprinter’n på Hadsel ASVO. – Det pimper litt opp, smiler arbeidsleder Per Helge Kristoffersen ved Hadsel ASVO på Melbu.

04.03.2020: Hadsel ASVO hedret Lerøy på Melbu (blv.no)

– Samarbeidet med Lerøy Norway Seafoods er svært godt, forsikrer Muñoz og Pettersen, som for tredje gang delte ut hedersbeviset «Inkluderende bedrift». Tidligere er Ottar Bergersen & Sønner AS og Rema 1000 på Melbu tildelt æren.

05.01.2020: 100.000 farger på Hadsel ASVO (blv.no)

– Med nyanskaffet malemaskin og 100.000 kulører å by fram får Hadsel ASVO en fargerik start på nyåret.

12.12.2019: Per Helges stoler skal hvile VIP-rumper under Junior-VM i alpint (vol.no)

– Når de veldig viktige personene skal sette seg ned for å slappe av under Junior-VM i Narvik i 2020, er det på stoler fra Hadsel ASVO. Både for å vise fram vikinghistorien, med innslag av samisk bakgrunn, men også for å slå et slag mot plastbruken.

26.10.2019: Nayef fikk bruke erfaringen sin i verkstedet på Sortland (blv.no)

– Jeg takker ledelsen og staben på Hadsel kommunes flyktningkontor, og også alle ansatte ved Voksenopplæringsskolen i Melbu, og Hadsel ASVO, og Ingrid Pettersen som var grunnen til at jeg fikk jobben på Autoskade. Og takk til eieren av verkstedet, og av personalet her som har tatt godt imot meg.

07.05.2019: Hadsel ASVO har fått ny daglig leder (vol.no)

– Line Eggen har gitt seg som daglig leder ved Hadsel ASVO. Erstatteren er allerede på plass.

28.04.2019: Huset med de mange tider (vol.no)

– «I min mors hus er der mange rom». Det kan man i alle fall si om Sareptas bruktbutikk på Melbu.

14.03.2019: Ni av ti flyktninger i Hadsel kommune kommer videre (blv.no)

– Langt flere flyktninger kommer videre til arbeid, utdanning eller videre kvalifisering i Hadsel enn i mange andre kommuner.

08.03.2019: Spesielt stolt av jobben (Magasinet Nordfra)

– Trond Aksel Kristensen og kollegene har god grunn til å løfte hodet og slå seg på brystet over innsatsen sin i Hadsel ASVO.

22.02.2019: – Noe vi gjerne gjør igjen (vol.no)

– Hadsel ASVO overrakte både blomster og diplom til Rema 1000 Melbu og kåret dem til årets Inkluderende bedrift onsdag formiddag.

21.02.2019: Hadsel ASVO hedrer Melbu-butikk (blv.no)

– Hadsel ASVO hedrer REMA 1000 på Melbu for å ha gitt to personer sjanse til å komme tilbake i arbeidslivet.

12.02.2019: Denne bedriften snur mye på hodet. Men omsetter for over 15 millioner kroner (blv.no)

– Andre bedrifter søker ansatte som kan gjøre bestemte oppgaver. Vi snur det på hodet. Når vi ansetter folk, finner vi ut av hvilke oppgaver de er best til, og så gjør de det, sier daglig leder i Hadsel ASVO AS, Line Eggen.

01.01.2019: Lever av rene klær (vol.no)

– Vekstbedriften Hadsel ASVO AS har i elleve år vasket kjeldresser for Nordlaks.

15.10.2018: – Tror jeg kan bidra positivt til bedriften. (vol.no)

– Arnvid Johansen fra Melbu er valgt til ny styreleder i Hadsel ASVO, noe han er veldig glad for: – Jeg synes det var veldig hyggelig å bli forespurt, sier han til VOL.

15.10.2018: – Vi tilbyr livskvalitet (blv.no)

– Ledere fra sju vekstbedrifter i regionen var tirsdag samlet på Sortland for å bli bedre arbeidstilbud for de som trenger et alternativ til det ordinære arbeidsmarkedet. – Vi tilbyr livskvalitet for de som vil ha noe å gå til, om så noen få stillingsprosent.

15.10.2018: Gjenbruk på Melbu (blv.no)

– Redesign er i skuddet igjen på Melbu.

23.03.2018: Flyktningtjenesten får 2,4 millioner til krafttak for integrering (blv.no)

– [Hadsel ASVO] er veldig flinke med å ordne praksis i eksterne bedrifter, understreker Tone Lise Johnsen overfor Bladet Vesterålen. De er veldig fornøyd med resultatene på formidling til videre arbeid eller utdanning herfra de to siste årene. 

16.03.2018: Utmerkelse til vaskerigjengen ved Hadsel ASVO (vol.no)

– Takket være det Norske vaskeriers kvalitetstilsyn (NVK) kaller «fantastisk innsats» vanket det både kake og diplom i kantina hos Hadsel ASVO torsdag.

15.03.2018: Topp vask på Melbu (blv.no)

– Hadsel ASVO får diplom fra Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn for «eksemplarisk oppfølgelse av Teknisk Protokoll 2017». Utmerkelsen henger høyt, da Hadsel ASVO sitt vaskeri på Melbu er ett av fem vaskeri i hele Norge som får denne utmerkelsen for 2017.

25.01.2018: Ottar Bergersen og Sønner hedret med diplom (vol.no)

Hadsel ASVO gir både diplom og blomster til Ottar Bergersen & Sønner i Bø, etter at de har ansatt to personer. – Vi er veldig glade for samarbeidet, for det er virkelige ressurser de to vi har fått inn i bedriften, sier Merete Strand.

07.12.2017: Styrker samarbeidet for flyktninger i Hadsel (blv.no)

– Flyktningtjenesten i Hadsel har undertegnet en samarbeidsavtale med Hadsel ASVO for å styrke bosatte flyktningers arbeidskvalifisering.

29.11.2017: Det er blitt stas å handle brukt (blv.no)

– Bruktbutikken Sareptas på Melbu fyller 10 år, og brukthandel er i skuddet som aldri før.

27.04.2016: Hadsel ASVO jubilerer arbeidsglede i 20 år (blv.no)

– Jeg stortrives, og har vært her i alle år, sier Arne Nilsen hos 20-årsjubilantene Hadsel Asvo på Melbu.

04.06.2015: Setter bøkene på gata (blv.no)

– Melbu blir mini-bokby i sommer. Hver eneste butikk blir bruktbokhandelfilial med hyller på gata. Mini-bokbyen åpner lørdag 13. juni med bruktmarked og redesign på torget. – Den dagen kan folk komme og selge sine egne bruktvarer, forteller Grethe Celius fra Hadsel Asvo, som har tatt initiativet.

28.04.2012: Lill June fikk smilet tilbake (Bladet Vesterålen, .pdf)

– Det var den tristeste dagen i mitt liv da jeg ble uføretrygdet, sier Lill-June Berg. Men nå har hun en jobb hun er glad i.

17.10.2007: Hadsel ASVO best i landet (blv.no)

– Jeg er kjempeglad, jubler daglig leder Sølvi Pedersen. Onsdag ble Hadsel Asvo kåret til årets vekstbedrift i Norge.

Share This