Personvernerklæring

Vi tar personvernet til våre kunder seriøst, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Derfor behandler vi alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person.

Daglig leder Line Eggen er ansvarlig for behandling av personopplysninger hos Hadsel Asvo, og kan kontaktes på e-post: line@hadselsasvo.no

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Hadsel Asvo AS. Henvendelser om dette rettes til daglig leder Line. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Personopplysninger som samles inn ved kjøp
Når du kjøper et produkt på Hadselavso.no må du av kontraktsmessige grunner oppgi informasjon som er nødvendig for å fullføre ordren. Dette gjelder informasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Opplysningene vil bare bli brukt til å oppfylle salgsforpliktelsen med mindre det er gitt samtykke til formål utover dette. Opplysningene lagres på en sikker måte i nettbutikken på egen server.

Nettrakett AS er leverandøren av nettbutikkens tekniske løsning og hoster Hadselasvo.no på sine servere. Dette innebærer at Nettrakett har tilgang til personopplysninger gitt ved kjøp i nettbutikken. En egen databehandleravtale regulerer Nettraketts bruk av disse opplysningene, og de vil derfor ikke ha tilgang til å bruke opplysningene fra Hadsel Asvo.

Etter at bestillingen har blitt fullført, oppretter vi en faktura som sendes ut til kunden. Hadsel Asvo samler derfor ikke inn betalingsinformasjon.

Kontaktskjema
Når du besøker Hadsel Asvo sine nettsider har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema dersom du ønsker å sende oss en melding. I kontaktskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navn og e-postadresse. Opplysningene blir trygt sendt over til oss og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

 

Share This