Vaskeriet

Vaskeriet har i dag mange kunder fra lokalt næringsliv, blant annet fiskeindustri og kommunalt sykehjem. Vi vasker for både bedrifts- og privatkunder. Er du privatkunde leveres tøyet til oss i Strandgata.58 på Melbu, i 1.etasje. For private vasker vi i hovedsak sengetøy som dyner og puter. Du kan også få vasket og strøket duker. Har du behov for større hvite duker, for eksempel til konfirmasjon, kan du leie dette hos oss.

Vi er medlem av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK), en uavhengig og ideell organisasjon som tilbyr sertifisering av vaskerier for å ivareta intern kontroll og å sikre produktenes kvalitet. Vaskerier som velger å bli sertifisert av NVK er pålagt å oppfylle de til enhver tid gjeldende prosesstekniske og hygieniske krav i Teknisk Protokoll.

I 2017 oppnådde vaskeriet karakteren A i henhold til bransjestandaren «Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helseinstitusjoner» og høyeste karakter (7) for oppfølging av hygiene, egenkontroll, renhold og vedlikehold.

Artikkel fra VOL.no

«Vaskeriet leverer alltid kvalitet, både på vask og vennlighet. Kjempebra service!»

– Eli, fast kunde på vaskeriet

Hadsel ASVO

Grethe Celius

Grethe Celius

Arbeidsleder vasker.iet

Kontaktinformasjon:

E-post: grethe@hadselasvo.no

Tlf: 948 11 275 eller 761 18 600

Share This